joshua-eckstein-VAJEea9u6k8-unsplash.jpg
UITGELICHT

CONTENTCREATIE VOOR SCHOLEN 

INHOUD:

  • WIE ZIJN WIJ

  • MOGELIJKHEDEN

  • PORTFOLIO

WIE ZIJN WIJ

Zijn jullie op zoek naar een creatieve studio die verhalen vertelt aan de hand van beelden? Online content voor je website of social media?

Snel ingeblikt en super snel geleverd na productie? Dan laten jullie ons maar iets weten en werken we graag samen :-)

 

Nombre Media bestaat 1 jaar en is opgestart door Jesse Oyen, Jente Haesevoets en Bart Gregoor. Alledrie gebeten door digitale content. Wij geloven in korte, rake video’s die de aandacht trekken en waarin de boodschap meteen verteld wordt. Doordat onze uitvalsbasis zowel Leuven, Brussel als Zutendaal is, zijn we enorm flexibel in nabijheid. 9 to 5 of weekends zijn ons ook onbekend.

MOGELIJKHEDEN

VIDEO

Video’s moeten geen Hollywood-producties zijn. Door onze no-nonsens kijk hierop maken we video betaalbaar. Het doel is snelle en rake communicatie om ‘t volk echt te bereiken. Jij vertelt ons het verhaal van jouw school en je doel, en wij denken creatief mee welke soort video werkt.

In tijden van corona bijvoorbeeld kan video bijdragen tot de connectie met (de familiale) omgeving. Het bereiken van ouders en familie wordt meer en meer op de proef gesteld doordat fysiek contact in groep niet meer zo evident is. Video zorgt op een laagdrempelige manier dat de emoties en verhalen die de kinderen beleven snel en duidelijk kunnen overgebracht worden via de digitale snelweg. 

 

Ook al eens gedacht aan een klasvideo? Uiteraard zijn de klasfoto’s niet weg te denken. Toch denken we dat een leuke video zorgt voor zoveel meer impact bij zowel de kinderen als hun omgeving thuis. Bij de video van De Klok in Kortessem merken we dat deze zelfs een jaar na datum nog steeds zorgt voor mooie herinneringen (en ‘kippenvelmomenten'). 

Een videoproject van start tot finish, wij regelen dat. Bekijk hier welke soort video's we zoal aanbieden.

FOTOGRAFIE

Liever een prachtige fotoreportage? Ook geen probleem! Wij komen langs en maken de beelden die jij wilt. Bekijk hier welke soorten fotografie we zoal aanbieden.

GRAFISCHE VORMGEVING

Ook voor grafische vormgeving kan je bij ons terecht. Wil je een poster voor je schoolfeest of een flyer om je school te promoten in je buurt? Wij zorgen ervoor!

PORTFOLIO