Tom Boon x Magnus Villas-14.jpg
UITGELICHT

CONTENTCREATIE VOOR IMMO 

INHOUD:

  • WIE ZIJN WIJ

  • VIDEOGRAFIE

  • PORTFOLIO

  • ONS TEAM

WIE ZIJN WIJ

Zijn jullie op zoek naar een creatieve studio die verhalen vertelt aan de hand van beelden? Online content voor je website of social media?

Snel ingeblikt en super snel geleverd na productie? Dan laten jullie ons maar iets weten :-)

 

Nombre Media bestaat bijna 3 jaar en is opgestart door Jesse Oyen, Jente Haesevoets en Bart Gregoor. Alledrie gebeten door digitale content. Wij geloven in korte, rake video’s die de aandacht trekken en waarin de boodschap meteen verteld wordt. Doordat onze uitvalsbasis zowel Leuven, Brussel als Zutendaal is, zijn we enorm flexibel in nabijheid. 9 to 5 of rustige weekends zijn ons ook onbekend.

VIDEOGRAFIE

Video’s moeten geen Hollywood-producties zijn. Door onze no-nonsens kijk hierop maken we video betaalbaar. Het doel is snelle en rake communicatie om ‘t volk echt te bereiken. Jij vertelt ons het verhaal van jouw immokantoor en je doel, en wij denken creatief mee welke soort video werkt. Een videoproject van start tot finish, wij regelen dat! Ontdek hieronder de video's die we maakten voor Immogroep 5, Magnus Villas en het immoproject van Thibaut Courtois.

PORTFOLIO

FOTOGRAFIE

Iemand die een huis wil kopen of huren wil het pand kunnen zien, misschien zelfs voelen. Naast video's kunnen kwalitatieve foto’s hierbij helpen. Ze zorgen ervoor dat de woning in de kijker springt en kunnen het verschil maken of iemand een afspraak boekt of mailtje stuurt voor meer info. Wij zorgen voor sfeervolle beelden die jouw pand in de kijker zetten. We komen langs met de juiste tools wanneer het jou past en leveren je snel en betaalbaar de aantrekkelijke content.

PORTFOLIO

TEAM (ON SET)

Nombre-Profile-Bart-4.jpg

STORYTELLING 🖍️

CONCEPT THINKING 💡

MARKETING 🚀

Nombre-Profile-Jente-7.jpg

VIDEOGRAPHY 📹

EDITING 🕹️

GRAPHICS 🎨

Nombre-Profile-Jesse-4.jpg

SCRIPT WRITING ✍️

DIRECTING 🎬

VIDEOGRAPHY 📹

VOOR DEZE MERKEN WERKTEN WE AL

logo.png
KRC_Genk_Logo_2016.svg.png
Logo Duravit.png
Bioracer_Logo.png
logo Yappa.jpg
02_CV_SPONSORLOGO_KLEUR.jpg
Logo Hasselt.png

360° FOTO- EN VIDEOGRAFIE

Dankzij 360 graden content krijg je meer interactie met je vastgoed. De potentiele koper kan als het ware rondlopen in het pand zonder er effectief te moeten zijn. Wij helpen jou met het creeren van de content en begeleiden je bij de verspreiding ervan. Wil je 360 graden fotografie of een volledig virtuele rondleiding in het gebouw? Wij gaan met jou aan de slag om jouw doel te bereiken.