2021, HET JAAR VAN DE VIDEO

Iedereen zegt dat je best met video begint als je in 2021 wil communiceren en (je verhaal wil) verkopen. En dat klopt ook :-)

 

MAAR WAT HOREN WE VAAK?

 

  • 'Video is te duur voor mijn zaak.'

  • 'We weten niet hoe we eraan moeten beginnen.'

  • 'We hebben er geen tijd voor.'

En toch kan het. Video’s moeten geen Hollywood-producties zijn. Door onze no-nonsens kijk hierop maken we video betaalbaar. Het doel is snelle en rake communicatie om ‘t volk echt te bereiken. Jij vertelt ons jouw verhaal, en wij denken creatief mee welke soort video werkt. Een videoproject van start tot finish, wij regelen dat.

De coronacrisis heeft ons in ons kot gezet, maar heeft ons ook dingen geleerd. Een videocall verving vaak een lange verplaatsing (in de file) met als resultaat een effectievere tijdsbesteding. Het belang van goede softwarepakketten en automation kwamen bovendrijven. En video werd het digitale product om op afstand zo helder en persoonlijk mogelijk contact te blijven houden met je publiek. 

Bekijk hieronder onze customer case met Duravit. Marketing manager Steve Souverijns legt uit hoe we te werk gaan en waarom video zo belangrijk is voor hen.

"Het is natuurlijk zo dat corona ervoor gezorgd heeft dat een aantal fysieke dingen niet konden of mochten plaatsvinden. Waardoor wij uiteraard als firma verplicht waren om heel snel te schakelen en over te schakelen naar virtuele meetings, naar webinars, ... waarbij we dan ook gebruik maken van videocontent. Daarnaast is het gewoon zo dat we in een visueel georienteerde maatschappij leven. We merken ook dat video echt wel een medium is dat een heel breed publiek aanspreekt."

 

"De eerste test hebben we niet zo heel lang geleden uitgevoerd. Dat was onze podcast die we opgenomen hebben en we merkten al heel snel bij het posten ervan dat we na 1 dag al meer dan 1.000 views hadden. Het is duidelijk dat een stilstaand beeld ok is, maar dat video eigenlijk 1.000 keer beter werkt. We merken gewoon dat je heel veel feedback krijgt van klanten en het is een leuke manier om een breed publiek te bereiken."

"Eigenlijk is het heel divers. We maken uiteraard productvideo's waarbij we bepaalde reeksen gaan belichten. We hebben ook video's waarmee we eerder technische aspecten van producten gaan belichten. Maar daarnaast hebben we ook typen van video zoals de podcast en binnenkort een video met Bart Appeltans die we gaan inzetten. Het is dus heel divers en het leidt er gewoon toe dat we op een relatief goedkope en snelle manier onze klanten kunnen bereiken."

"Het is duidelijk dat doordat een hele boel fysieke activiteiten niet mochten plaatsvinden en je je op een of andere manier toch wil onderscheiden van de concurrentie, dat je nood hebt aan een andere manier van communiceren. Dus in die zin is video voor ons nu wel veel belangrijker geworden dan het daarvoor was."

"Ik denk als je dit op dit moment nog niet doet, is het een relatief goedkope manier om een zeer breed publiek te bereiken. Zeker als je je content op een leuke en originele manier brengt. Video kan je voor allerhande doeleinden toepassen en zeker als je ook als bedrijf aanwezig bent op social media is dat echt wel een zeer goed middel om je publiek te bereiken."

"Los van het feit dat jullie een heel tof team hebben, vinden wij vooral de professionele manier van werken, jullie flexibiliteit, dat jullie meedenken en ook niet bang zijn om een beetje buiten de creatieve lijntjes te kleuren, ... maakt gewoon dat jullie voor ons een heel logische partner zijn bij het maken van onze video's."

1. WAAROM IS HET BELANGRIJK VOOR JULLIE OM TE COMMUNICEREN VIA VIDEO?

2. WELK EFFECT ONDERVINDEN JULLIE VAN VIDEOCAMPAGNES?

7 REDENEN WAAROM VIDEO WERKT

3. VOOR WELKE DOELEINDEN GEBRUIKEN JULLIE VIDEO?

4. IN WELKE ZIN IS HET BELANG VAN VIDEO VOOR JULLIE VERGROOT TIJDENS DE CORONAPERIODE?

5. WAAROM ZOU JE ANDEREN AANRADEN OM IN TE ZETTEN OP VIDEO?

6. WAAROM KIZEN JULLIE VOOR
NOMBRE MEDIA?

1. 84% van de mensen zegt overtuigd te zijn om een ​​product of dienst te kopen door de video van een merk te bekijken. dus ook dat van jou! (Wyzowl)


2. Mensen kijken gemiddeld 16 uur per week naar online video. (Wyzowl)

3. Wist je dat de gemiddelde gebruiker 88% meer tijd doorbrengt op een website met video? (FORBES)

4. Tegen 2022 zullen online video's meer dan 82% van al het internetverkeer van consumenten uitmaken - 15 keer meer dan in 2017 (CISCO)

5. word je niet vaak gevonden op google? Een website heeft 53 keer meer kans om de voorpagina van Google te bereiken als deze video bevat. (Insivia)

6. 96% van de mensen heeft een uitlegvideo bekeken om meer te weten te komen over een product of dienst. (WYZOWL)

7. Tot 95% van de kijkers van een video onthoudt de video. In het geval van tekst daalt dat cijfer naar 10%. (FORBES)

ONS TEAM

Nombre-Profile-Bart-4.jpg

STORYTELLING 🖍️

CONCEPT THINKING 💡

MARKETING 🚀

Nombre-Profile-Jente-7.jpg

VIDEOGRAPHY 📹

EDITING 🕹️

GRAPHICS 🎨

Nombre-Profile-Jesse-4.jpg

SCRIPT WRITING ✍️

DIRECTING 🎬

VIDEOGRAPHY 📹