thomas-serer-r-xKieMqL34-unsplash.jpg
UITGELICHT

CONTENT CREATIE VOOR VOETBALCLUBS

INHOUD:

  • INTRO

  • AANBOD

  • PORTFOLIO

  • UITWERKING

INTRO

De juiste, authentieke content kan jullie supporters op elk moment van de dag binden aan jouw club. Een video vanuit de kleedkamer na een overwinning tegen de rechtstreekse concurrent, de ploegopstelling op een unieke manier op Twitter, een toptransfer aankondigen in een originele video die vlotjes gedeeld wordt door alle media... Elk aspect achter de schermen kan de supporters boeien. Van het gras maaien, tot de shirtjes die worden klaargelegd net voor de wedstrijd. Wij helpen jou om die unieke momenten tot bij jullie publiek te brengen en de supporters bij het nekvel te grijpen.

AANBOD

VIDEO:

Video’s moeten geen Hollywood-producties zijn. Het doel is snelle en rake communicatie om ‘t volk echt te bereiken. Jij vertelt ons het verhaal van jouw club en jullie doel, en wij denken creatief mee welke soort video werkt. Een videoproject van start tot finish, wij regelen dat.

GRAFISCH VORMGEVING EN FOTOGRAFIE:

Naast videografie kunnen wij ook zorgen voor je grafische vormgeving en fotografie. Van speciale visuals voor je social media tot de lay-out en de fotografie voor je sponsordossier. Wij zorgen voor de visuele ondersteuning van jouw club.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Naast het maken van de content kunnen we jullie ook helpen met de verspreiding ervan. Wij zorgen ervoor dat de content op het juiste kanaal terecht komt, op het juiste moment. Zo zorgen we voor een maximaal bereik en engagement van jullie supporters.

PORTFOLIO

Schermafbeelding 2020-06-10 om 14.23.04.
Schermafbeelding 2020-06-10 om 14.31.09.

UITWERKING

OPTIE 1:

Wij werken samen met jullie een contentplanning uit voor heel het seizoen en ondersteunen jullie als mediateam van jullie club. We denken na over welke content we op welk moment kunnen maken voor jullie club en zorgen ervoor dat die op het juiste moment gelanceerd wordt op al jullie digitale kanalen.

OPTIE 2:

We werken verhaal per verhaal uit. Ofwel komen jullie met een idee en werken wij het visueel uit. Of hebben jullie een specifiek doel voor ogen? Dan stellen wij daar een digitaal plan voor op en werken we die specifieke case uit.

VOOR DEZE MERKEN WERKTEN WE AL

logo.png
KRC_Genk_Logo_2016.svg.png
1200px-Sporza_logo.svg.png
02_CV_SPONSORLOGO_KLEUR.jpg
Itzu_Logo_Final1-BASELINE.png
Lommel_SK.png
Logo Alpecin-Fenix_dichter.png