ONTDEK DE KRACHT VAN VIDEO VOOR JOUW SCHOOL

INTRO

De schoolkeuze van ouders en leerlingen wordt sterk bepaald door een goede indruk die een school achterlaat. Wij begrijpen dus maar al te goed dat je als school altijd op zoek bent naar leuke manieren om jouw sterke eigenschappen in de verf te zetten. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is met behulp van een promotievideo. Video is een krachtig medium dat emotie opwekt en je verhaal weet te vertellen. Maar dat is lang niet alles. Hieronder maken we een opsomming van waarom video een geweldige tool is voor het promoten van jouw school:

  1. Het laat je sterke punten zien

    Een promotievideo laat je sterke punten op een unieke manier zien. Bijvoorbeeld, als jouw school een sterk team van leraren heeft, kan je dit laten zien door hen in actie te filmen en hen te laten spreken voor de camera. Video is daarnaast het perfecte instrument om de sfeer in jullie school in de kijker te zetten. Ligt jouw school in een unieke omgeving of heb je een fantastische infrastructuur? Wij brengen het in beeld. Kortom, een video laat zien wat jouw school te bieden heeft en waarom leerlingen en hun ouders voor jouw school zouden moeten kiezen.

  2. Het spreekt leerlingen aan

    Video's spreken de taal van jongeren. Jongeren zijn opgegroeid in een wereld vol video's en kijken graag naar video. Een goed geproduceerde promotievideo kan jongeren warm maken om meer te weten te komen over jouw school. Het is ook een uitstekende manier om jongeren te bereiken die anders niet meteen bij jouw school zouden terechtkomen.

  3. Het is makkelijk te delen

    Promotievideo's zijn gemakkelijk te delen op sociale media, waardoor je een groot publiek kan bereiken. Als je video gedeeld wordt op sociale media bereik je een enorm grote doelgroep.

  4. Het is persoonlijker

    Een school kiezen is ook gebaseerd op vertrouwen. Zowel voor de ouders als de leerlingen. Op een school breng je veel tijd door en deze periode is een belangrijk onderdeel in de opvoeding en vorming van een leerling. Een persoonlijke aanpak kan het vertrouwen hierbij aanscherpen. Video leent zich hier perfect toe omdat er geen enkel medium is wat emoties en gevoelens zo sterk kan benadrukken.

  5. Het onderscheid je van de concurrentie

    Een sterke video kan je school onderscheiden van de concurrentie. Het laat zien waarom jouw school anders (en beter) is dan andere scholen in de buurt. Dit kan vooral belangrijk zijn als er veel scholen zijn in jouw omgeving.

Heb je interesse in een promotievideo voor jouw school? Geef ons dan een seintje. Wij hebben heel wat ervaring in het maken van video’s voor scholen en kunnen je helpen om jouw school in de kijker te zetten. Bekijk hieronder wat we in het verleden maakten voor scholen.

DIT MAAKTEN WE AL:

 

FAQs:

  • Wij maken jou(w) content aan een betaalbare prijs. We werken steeds op maat en houden het zo kostenefficiënt mogelijk. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Voor een tailor-made video die echt jullie doel bereikt, hebben wij een paar vragen opgesteld. Dankzij deze vragen hebben we geleerd dat het eerste gesprek (fysiek of digitaal) een pak vlotter verloopt en dit uiteraard alleen maar goed is voor de kwaliteit van de video. Want de best mogelijke video voor jullie vraag, dat is ook wat wij willen.

    1. WAAROVER MOET DE VIDEO GAAN?

    2. VOOR WIE IS DE VIDEO BEDOELD?

    3. WELKE ACTIE WILLEN JULLIE DAT DE KIJKER ONDERNEEMT NA HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO (CALL2ACTIONS)

    4. HOE LANG MAG DE VIDEO ZIJN?

  • 1. Je stuurt je aanvraag via e-mail of je geeft ons een belletje ☎️

    2. We maken een digitale offerte op waarin we inspiratie meegeven over hoe de video’s er kunnen uitzien. 👀

    3. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd, plannen we een (digitale) afspraak in om alle info te verzamelen voor het script. Tijdens deze afspraak leggen we ook een opnamedatum vast. 📅

    4. We werken een gedetailleerd script uit en lijsten de benodigdheden op. ✍️

    5. Wil je nog wat aanpassen aan het script? Geen probleem! We luisteren naar jullie feedback en passen het script aan waar nodig. 👂

    6. Wanneer het script klaar is, stellen we een briefing op. (We zetten er alle praktische zaken in, schrijven op wat je wel of niet mag dragen…) Zo kunnen we goed voorbereid aan de draaidag beginnen. ✅

    7. Dan is het moment aangebroken, we filmen! 📹

    8. Na het filmen gaan we aan de slag met de montage. 🕹️

    9. We sturen jullie de montage door. Wil je hier en daar nog iets aan de montage aanpassen? Geen probleem! Tijdens de revisieronde passen we de video aan na jullie feedback. 🎨

    10. De video is helemaal klaar! 🙏

  • Wij leveren de video af in de hoogste kwaliteit via een digitale link. Wil je je content inzetten op specifieke sociale media waar verticale content baas is. Dan leveren we zowel verticale als horizontale content af voor maximale inzetbaarheid.

CONTACTEER ONS

-

CONTACTEER ONS -

 
Vorige
Vorige

WIJ ZIJN THUIS IN DE WIELERWERELD

Volgende
Volgende

OFF THE BEATEN TRACK